GALERIE FOTO Un elev de 17 ani din Timişoara a fost găsit spânzurat în internatul Liceului de Construcţii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Erja a fost gasit spanzurat de calorifer, in camera internatului in care locuia
Ovidiu Erja a fost gasit spanzurat de calorifer, in camera internatului in care locuia

Un tânăr de la Liceul "Ioan Slavici" din Timişoara a fost găsit spânzurat în această dimineaţă în camera sa de cămin de la Liceul de Construcţii. Poliţiştii încearcă să determine acum ce l-a făcut să recurgă la acest gest.

Tânărul care s-a spânzurat era elev la un liceu privat unde nu a luat nimeni Bac-ul

ORA 11.20
Tânărul care s-a spânzurat se numea Ovidiu Erja, avea 17 ani şi era elev în clasa a zecea. Băiatul lucrase o perioadă în Spania. Sora lui Ovidiu este elevă în clasa a 12-a, la acelaşi liceu, şi în urmă cu o lună a născut, motiv pentru care tânărul a fost nevoit să se mute la cămin. Directorul adjunct al liceului spune că din acel moment Ovidiu a devenit depresiv. Conform directorului, colegii lui Ovidiu au povestit despre acesta că noaptea trecută, în urmă cu aproximativ nouă ore, era online, pe Internet.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO de la locul tragediei

Băiatul de doar 17 ani s-a sinucis spânzurându-se de calorifer, în camera sa de cămin. FOTO: Sebastian Tătaru

ORA 10.43 Părinţii elevului sunt divorţaţi. Mama tânărului este la muncă în Spania, iar despre tată nu există prea multe informaţii. Familia este din Suceava, iar elevul era cazat la internatul colegiului Tehnic de Vest de o lună. Directorul Liceului, Cosmin Hogea, spune că un coleg a descoperit că elevul era încuiat în cameră. Directorul a chemat un supraveghetor, care a descuiat uşa şi l-au găsit pe băiat spânzurat de calorifer.

Tânărul a fost găsit spânzurat în această dimineaţă în căminul Liceului de Construcţii din Timişoara. Oamenii legii încearcă să determine dacă tânărul şi-a pus capăt zilelor şi ce l-a făcut să recurgă la acest gest. Tânărul nu a lăsat bilet de adio şi, din primele informaţii, rezultă că nu a mai avut alte tentative de sinucidere


Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite