EXCLUSIV Un director de bancă din Timişoara care a condus drogat şi a intrat cu maşina sub un TIR a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef zonal pe Banat al Intesa San Paolo Bank a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce, aflându-se sub influenţa drogurilor, a pierdut controlul maşinii băncii şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.

Antonini Piero, fostul şef zonal pe Banat al Intesa San Paolo Bank, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de procurorii DIICOT, pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor stupefiante şi deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu.

În 21 februarie 2010, după ce, cu o noapte în urmă consumase droguri, directorul de bancă s-a urcat la volan, pentru a se întoarce din Serbia în România. Pe DN 59, între Şag şi Jebel, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a intrat pe contrasens, într-un tir. Şoferul a scăpat cu câteva zgârieturi însă, cum avea un comportament ciudat, a fost transportat la spital, pentru analize şi s-a descoperit că a consumat substanţe stupefiante.

Poliţiştii de la Crimă Organizată au făcut o percheziţie la domiciul din Timişoara al directorului de bancă, unde au mai găsit câteva grame de marijuana, cocaină şi câteva pastile de ecstasy. În plus, în telefonul şi laptopul directorului de bancă au descoperit fotografii cu persoane care s-au fotografiat în timp ce prizau droguri.
Directorul zonal pe Banat al Intesa San Paolo Bank a spus că a fost la Belgrad. Consumul de droguri îl dobândise încă din perioada 2008-2009, când lucra pentru aceeaşi bancă în Belgrad.

„Nu am consumat droguri în acea noapte, ci eram obosit. Am adormit la volan şi nu mai ţin minte. Nu sunt un dependent de droguri. Câtă vreme subsemnatul am lucrat în România ca director al unei bănci, un astfel de comportament, respectiv al unei persoane dependentă de heroină prin injectarea venelor în mod frecvent ar fi atras cu siguranţă atenţia colegilor care erau la locul de muncă şi a subalternilor", a declarat Antonini Piero în actele depuse la dosarul de la Tribunalul Timiş.

Tribunalul Timiş l-a condamnat pe Italian la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata a 1.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. În urma accidentului, Antonini Piero şi-a dat demisia din funcţia pe care o avea şi a plecat în Italia, unde s-a angajat tot la o bancă.

Un director de bancă drogat din Timişoara a intrat cu maşina sub un tir

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite