Un bătrân de 79 de ani cu spirit civic s-a ales cu un pumn după ce a avut curajul să înfrunte un hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul a împiedicat un hoţ să fure portmoneul unei femei în tramvaiul 6. După ce i-a aplicat un pumn bărbatului care avea aproape 80 de ani, infractorul a fost imobilizat ce ceilalţi călători.

Iosif F. se deplasa cu tramvaiul 6 când a observat că un tânăr a încercat să profite de aglomeraţie şi de neatenţia unei bătrâne şi a băgat mâna în geanta acestea cu intenţia să-i fure portofelul. Bâtrânul de 79 de ani nu a stat pe gânduri şi l-a luat de guler pe hoţ, însă acesta s-a în tors şi i-a aplicat un pumn în faţă. Luaţi prin surprindere de acest gest, câţiva călători din tramvai au intervenit şi l-au imobilizat pe hoţ şi au alarmat 112. La faţa locului a ajuns rapid un echipaj de jandarmi, iar infractorul bătăuş a fost reţinut.

Echipajul de jandarmi din cadrul grupării mobile a fost direcţionat să se deplaseze în Piaţa 700, unde a avut loc un incident dintre un bărbat în vârstă şi un tânăr. Acestuia din urmă i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. S-a ales cu acte constatare pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută şi sancţionată de art.180 din Codul Penal”, a declarat locotenent colonel Stanciu Daniela.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara urmând ca la filele acestuia să fie ataşat şi certificatul medico-legal al bătrânului care a rămas singura victimă a acelei întâmplări.

Mai citiţi:

Marfă de contrabandă descoperită de jandarmi în autogara din Timişoara

Două băbuţe de 80 de ani au făcut knockout o educatoare hoaţă cu 40 de ani mai tânără


O bătrânică de 73 de ani, spaima supermarketurilor din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite