Un angajat al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Timiş a fost dat dispărut de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Axinescu a plecat din Timiş împreună cu familia în vacanţă pe Clisura Dunării, însă a dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi.

UPDATE

Dorin Axinescu a fost găsit pe fundul Dunării în noaptea de luni spre marţi, de către o echipă de scafandri ce aparţine de Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Mehedinţi. Echipa a căutat trupul neînsufleţit şi în cursul zilei de luni, dar atunci nu au reuşit să găsească nimic. În plus, instituţiile implicate în căutare au refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect.

Ancheta privind moartea lui Dorin Axinescu nu este încheiată. În cursul zilei de astăzi va avea loc autopsierea cadavrului pentru a se stabili cauzele morţii. Anchetatorii se aşteaptă ca rezultatele autopsiei să arate că angajatul STS Timiş a fost băut.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost dat dispărut de prietenii împreună cu care îşi petrecea vacanţa la o pensiune de pe malul Dunării. El a dispărut sâmbătă de la casa de vacanţă unde era cazat alături de câţiva prieteni.

Poliţia a fost anunţată sâmbătă seara, iar bărbatul a fost dat şi în consemn la frontieră, având în vedere că acesta face parte dintr-un serviciu secret, iar procedurile spun că acesta nu are voie să părăsească ţara.


FOTO: Locul în care a dispărut bărbatul
(
CLICK PE POZĂ PENTRU GALERTIE FOTO)

Din primele informaţii a apărut ipozeza că bărbatul ar fi fost înghiţit de apele Dunării. Pompierii nu au fost însă anunţaţi de un posibil acest incident. "Pe noi nu ne-a anunţat nimeni.Nu ne-a fost solicitat sprijinul prin 112. Din câte ştiu există o anchetă a poliţiei în derulare acest moment", a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ion Iovan.

Bărbatul era divorţat şi locuia singur într-un apartament din Calea Lipovei din Timişoara. Dorin Axinescu a plecat vineri în concediu, spun vecinii săi. "Era fericit că merge să îşi vadă câinele, la părinţi la Turnu Severin. Avea concediu în septembrie. A fost la mine şi mi-a făcut o cerere ca să nu trec vreo persoană la întreţinere, pentru că urma să fie plecat toată luna septembrie. E un vecin bun îşi plăteşte totul la timp", a spus Mărioara Porţaru, administratorul blocului în care locuia Dorin Axinescu. Ultima oară, vecinii l-au văzut pe bărbat vineri dimineaţa.

image

Bărbatul este divorţat şi are un copil. Locuieşte în imobilul din Calea Lipovei de mai bine de cinci ani. Vecinii ştiu că omul este angajat al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Timiş. Tot vecinii spun că poliţiştii i-au bătut astăzi la uşă lui Dorin Axinescu, dar nu au reuşit să îl găsească.

Citeşte aici articolul din Adevărul de Seară Turnu-Severin

Un angajat al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Timiş a dispărut, în Clisura Dunării, în condiţii suspecte

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite