Turnu Severin: Un angajat al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Timiş a dispărut, în Clisura Dunării, în condiţii suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul se afla, în concediu, în Clisura Dunării, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost dat dispărut. Poliţiştii au demarat o anchetă şi încearcă să afle ce s-ar fi putut întâmpla cu subofiţerul.

Bărbatul se cazase împreună cu opt adulţi şi patru copii la o casă de vacanţă din Eşelniţa. Lipsa lui Alexandru Axinescu (41 ani) a fost observată sâmbătă dimineaţă, de către cei ce-l însoţeau.

Aceştia au început căutările şi cum nu l-au găsit, după 24 de ore, au anunţat poliţia. “În data de 29.08.2010, ora 09.10, agenţii Postului de Poliție Eșelnița au fost sesizați de către N. Virgil, din Drobeta Tr. Severin, cu privire la faptul că în cursul zilei de 27.08.2010, în jurul orei 23.00, A. Alexandru, din județul Timiș, aflat în concediu de odihnă, a dispărut în condiții suspecte de la o casă de vacanță comuna Eșelnița", se arată în comunicatul emis de IPJ Mehedinţi.

În scurt timp, o echipă operativă a demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs dispariţia. Din primele informaţii, a apărut ipozeza că bărbatul ar fi fost înghiţit de apele Dunării.

Potrivit localnicilor, în cursul acestei zile, bărbatul a fost căutat şi de o echipă de scafandri, pentru că se presupune că ar fi căzut în Dunăre. Acesta nu a fost însă de găsit.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite