Uite ce fin are Brigitte Sfăt: un şmecher cu BMW care le-a arătat organele genitale poliţiştilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Cârstea a făcut scandal după ce şi-a găsit maşina blocată de ADP
Dumitru Cârstea a făcut scandal după ce şi-a găsit maşina blocată de ADP

Brigitte Sfăt, iubita tenismenului Ilie Năstase, este naşul fiicei unui timişorean devenit cunoscut după ce şi-a arătat organele genitale în faţa unui echipaj de poliţişti locali.

Dumitru Cârstea, cunoscut sub sub numele de Gigi Olteanu, a protestat în luna martie a acestui an, după ce i-a fost blocat autoturismul BMW X 5 de cei de la ADP pentru că era parcat neregulamentar, pe trotuarul din faţa Parcului Central. Bărbatul şi-a lipit mai multe afişe pe maşină prin care protesta împotriva măsurilor luate de autorităţi. Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, cu o zi înaintea protestului, omul a folosit un limbaj obscen şi a jignit poliţistul local care se afla la faţa locului şi chiar s-a dezbrăcat în faţa acestuia.

image
image

"Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc adecvat", a fost prima explicaţie a lui Dumitru Cârstea. Mai apoi, acesta a susţinut că cel care l-a instigat a fost poliţistul comunitar, care l-a filmat. "M-a ameninţat că filmează şi am zis să aibă ce să filmeze. Poate e pe invers şi are vreo plăcere să mă vadă", a declarat Dumitru Cârstea. Bărbatul nu a considerat că limbajul folosit ar fi fost unul neadecvat. Întrebat despre relaţia lui cu Brigitte Sfăt, acesta a recunoscut că sunt rude: "Este naşa fiicei mele, a primului meu copil. Avem o relaţie amiabilă, care se bazează pe respect".

image


UPDATE: Şmecherul cu BMW X5, care a făcut exhibiţionism în faţa Poliţiei, e contrabandist de ţigări în Vama Moraviţa

Brigitte Sanda Sfăt s-a născut în februarie 1977, la Arad. Şi-a început cariera de fotomodel la agenţia Tina Charm. În 1995 a câştigat "Top Model of the Year România" şi titlul de Miss Personalitate la Miss România 1995. În 2000, s-a căsătorit cu patronul Discoland, omul de afaceri Octavian Sfăt. După mai puţin de doi ani, soţul ei a decedat. După moartea soţului, Brigitte a devenit administratoarea averii fiului ei (cele două cluburi - Ramses şi Discoland - şi restaurantul Maestro). În urma unui incident în care a fost implicat Bogdan Gheorghiu, managerul clubului Ramses, Brigitte a fost acuzată de instigare la sechestrare de persoane, de instigare la lovire şi de tâlhărie, fiind arestată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite