Ucigaşul cu Ferrari vrea să-l impresioneze pe judecător cu anularea căsătoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a fost un nou termen în procesul lui Adrian Cocoană, care se judecă la Craiova. Ucigaşul cu Ferrari a dus un martor care a arătat ce băiat bun este Cocoană şi ce comportament exemplar a avut acesta, înainte şi după accident.

EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)

Pentru termenul de ieri, Adrian Cocoană a cerut judecătorului să accepte doi martori care pot vorbi despre comportamentul exemplar al ucigaşului. La proces s-a prezentat însă doar unul, care a spus în faţa judecătorului că Adrian Cocoană s-a purtat ireproşabil, atât înainte, cât şi după accident, că a fost un student bun şi că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, fiind atât de afectat încât nu a mai putut să se căsătorească, deşi avea acest gând înainte de accident. „Şi fiul meu vroia să se căsătorească, dar a avut grijă Cocoană să nu se întâmple asta. Şi dacă atât de rău îi pare de ce a făcut, de ce nu mi-a zis asta niciodată mie, deşi ne-am întâlnit de atâtea ori la proces?”, a spus Aurelia Grămescu, mama tânărului ucis.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

În replică, avocaţii mamei lui Lucian Reja au prezentat fotografiile lui Cocoană de pe Facebook, în care acesta se distrează în vacanţe de lux după producerea accidentului, dar au adus şi argumente pentru comportamentul lui Cocoană dinainte de accident. Avocaţii Aureliei Grămescu au făcut referire la incidentul în care Cocoană a distrus cu un cric maşina unui vecin care îi luase locul de parcare, a avut un accident cu un Corvette şi a încercat să mituiască un poliţist comunitar. Avocata lui Adrian Cocoană nu a putut fi contactată pentru a exprima un punct de vedere.

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!"

Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari", caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui

Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite