Traian Băsescu sau Regele Mihai? Cine are mai mulţi susţinători? Verdictul se dă într-un protest pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestul este organizat după ce Traian Băsescu a făcut comentarii la adresa Regelui Mihai
Protestul este organizat după ce Traian Băsescu a făcut comentarii la adresa Regelui Mihai

Astăzi, în oraşul revoluţiei, are loc un protest împotriva lui Traian Băsescu pentru că l-a jignit pe Regele Mihai. Organizatorii evenimentului spun că la protest vor participa sute de timişoreni. Ei vor să afle care dintre cele două personalităţi are mai mulţi susţinători şi dacă gafele politice sunt taxate de români.

Protestul urmează să aibă loc astăzi (duminică), după liturghia ce are loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara. Într-un anunţ postat pe o reţea de socializare, organizatorii anunţă că "vom reface piramida formată din lanţuri umane pentru a protesta contra insultelor proferate de preşedintele Traian Băsescu la adresa Majestăţii Sale Mihai I de România, Ctitorul Catedralei noastre Mitropolitane, al UVT, al BCUT, al Universităţii de Medicină. Cei din rândul 1 vor ţine în dreptul pieptului un banner cu textul Trăiască Ctitorul Catedralei noastre, Mihai I de România!"

Revolta Societății Timișoara la declarațiile lui Băsescu: "Președintele nu cunoaște istoria recentă a României"

La protest vor participa cel puţin aceleaşi persoane, care de mai multe săptămâni, protestează pentru Mitropolitul Nicolae Corneanu, care a rămas fără drept de semnătură. Organizatorii se aşteaptă la susţinerea a cel puţin 100 de timişoreni.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea imagini de la eveniment şi pentru a afla cum a decurs protestul!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite