Timişorenii au pornit vânătoarea hoţilor de capace de canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O gură de canal acoperită, de pe malul Begheiului, încă nu a căzut pradă hoţilor
O gură de canal acoperită, de pe malul Begheiului, încă nu a căzut pradă hoţilor

Lucrătorii societăţii Aquatim au constatat lipsa mai multor capace de canal situate de-alungul carosabilului de pe strada Emil Zola. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi.

Ajunşi la faţa locului, patrula mixtă a găsit în dreptul unui imobil de pe strada Emil Zola, stiviuite cu grijă, un număr de 10 rame şi 15 capace din fontă destinate pentru canalizare. Întrebată de provenienţa acestora, proprietara a declarat jandarmilor că nu are acte de provenienţă pentru capace, dar vecinul ei fiind unul de treabă care ştiind de situaţia materială grea a acesteia, s-a gândit că banii pe care urma să-i obţină de pe urma valorificării capacelor, îi vor ajunge o perioadă de timp.

„Cu toate că femeia luată la întrebări a dezvăluit numele celui care a sustras capacele de canal, aceasta a fost considerată vinovată de faptul că trebuia să-şi întrebe vecinul de provenienţa mărfii, fiind obligată în acelaşi timp să anunţe pe cei în drept de furtul comis”, a declarat Stanciu Daniela, purtătorul Jandarmeriei Timişora.

Citeşte şi:

Hoţii de capace de canal lucrează în cârdăşie cu firmele de colectare de fier vechi neautorizate

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite