Timișorenii nu tolerează țigănia: mesaje extremiste sub pseudonim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 11.000 de vizualizări și 150 de comentarii a strâns articolul de site-ul timisoara.adevarul.ro, despre marșul Noii Drepte, împotriva clanurilor țigănești. Majoritatea mesajelor sunt extrem de dure împotriva unei minorități.

La marșul organizat sâmbăta trecută de Noua Draptă nu au fost mai mult de 60 de persoane. Numărul forțelor de ordine și a jurnaliștilor a depăși cu mult pe cel al timișorenilor care au ieșit în stradă să strige împotriva clanurilor interlope țigănești. Printre participanții la marș au fost și persoane care nu avea nicio legătură cu noua dreaptă, însă au dorit să își arate nemulțumirea față de o problemă despre care mulți vorbesc încă în șoaptă. Articolul postat pe siteul timisoara.adevarul.ro a strâns aproape 11.000 de vizualizări și 150 de comentarii.

Ascunși sub diferite pseudonime, oamenii și-au dat frâu liber sentimentelor și în proporție de 95 la sută au postat mesaje dure împotriva țiganilor. Dacă Timișoara s-a putut lăuda cândva cu toleranța cetățenilor, iată că acum nu se mai poate vorbi de așa ceva.

Majoritatea comentariilor sunt extremiste, foarte dure împotriva unei minorități ceea ce arată că timișorenii nu vor să mai tolereze expansiunea clanurilor țigănești și cer autorităților să se implice mai mult.

Intrați aici pentru a citi părerile timișorenilor despre clanurile și mafia țigănească



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite