Cele mai sexy mişcări cu cei mai în vogă artişti ţin sfârşitul de săptămână în ritm de salsa, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai în vogă festival de salsa din România poposeşte în acest an la Timişoara. De la cursuri, la demonstraţii sau petreceri, evenimentul anunţă o atmosferă incendiară pe ritmuri de salsa, pachanga sau cha cha cha.

Cea de-a patra ediţie Festivalului „Salsa Adicted" anunţă un week-end plin de energie la Timişoara. Patru săli cu 48 de ateliere de dans, pe parcursul a trei zile - Festivalul Internaţional de Salsa anunţă să ţină timişorenii în alertă, timp de trei zile, în acest sfârşit de săptămână. Amatorii de dans vor putea urmări mai bine de 40 de artişti de pe întreg mapamondul. Surpriza evenimentului va fi prezenţa unei artiste indiene.

Timişoreanca Mădălina Stanciu a dansat la bară și a impresionat juriul la „Românii au talent"

De la cursuri la petreceri

Astfel, începând de vineri şi până duminică, la Restaurantul Universităţii Politehnica suprizele se anunţă a fi. Programul va cuprinde atât spectacol, cât şi ateliere de creaţie sau concursuri. Festivalul cuprinde genuri de muzică pentru cele mai rafinate gusturi - de la salsa cu sa fără pereche, şi până la reggaeton, afro, jazz sau pachanga. Nu vor lipsi nici premiile pentru cei mai apreciaţi dansatori şi cele mai frumoase ţinute

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite