VIDEO Timişoreanca Mădălina Stanciu a dansat la bară și a impresionat juriul la „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Stanciu are 23 de ani, o mare pasiune pentru dans şi un talent pe măsură. Vineri seara, tânăra timişoreancă a făcut senzaţie la „Românii au talent” şi a reuşit să convingă juriul, prin forţă şi graţie. Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre i-au acordat animatoarei trei de „Da”, tânăra calificându-se astfel în faza următoare a concursului.

Tânăra timişoreancă a participat la preselecţie însoţită de mama şi fiica sa. La câteva secunde după ce a urcat pe scenă, Mădălina i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, reuşind să arate că un dans la bară poate fi nu doar vulgar. Ea a ales melodia „Nothing else matters" de la Metallica, care l-a cucerit pe Andi Moisescu, după cum acesta a declarat. „De obicei, dansurile de genul acesta sunt doar vulgare şi cred că e curajos ce faci tu", a spus Mihai Petre.

Mădălina a făcut gimnastică cu Nadia Comăneci în copilărie, însă din cauza unui accident a fost nevoită să renunţe la exerciţii. Acum, dorinţa de a-i oferi fiicei sale un trai mai bun a determinat-o să urce pe scenă şi să demonstreze că este una din timişorenii cu talent.

„Am făcut foarte mulţi ani de gimnastică, după care am avut un accident la coloană, iar timp de un an şi jumătate am rămas în căruciorul cu rotile şi nu puteam face nimic fără ajutorul cuiva. Fratele meu mai mare m-a ajutat să trec peste această perioadă dificilă. Acesta, din păcate, nu mai este printre noi. Sper ca acolo unde este să mă vadă şi vreau să-i mulţumesc", a spus Mădălina.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite