Timişoara făcută de mirul lumii la Haţeg de primarul Ioan Timiş din cauza gropilor. Edilul a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, panourile au fost furate! În plus, primarul Haţegului a încasat o amendă de 3.000 de lei după ce a ales să facă de râs Direcţia de Drumuri cu mesajul: "Primăria Haţeg vă cere scuze. Aceste gropi din carosabil se află aici din cauza Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara.

Întreg Haţegul a fost tapetat cu astfel de panouri. De mai mulţi ani, oraşul este ciuruit de gropi. Sătul de înjurături din partea şoferilor, primarul a decis să bată obrazul drumarilor, doar că gestul său a fost amendat. Astfel, pentru panourile cu mesajul „Primăria Haţeg vă cere scuze. Aceste gropi din carosabil se află aici din cauza Direcţiei de Drumuri Timişoara. Aici sunt banii dumneavoastră!!!", edilul a fost amendat contravenţional. Amenda a fost primită chiar de cei a căror imagine a fost şifonată.

image

Panourile incriminatoare la adresa capitalei Banatului au putut fi văzute din 5 mai până ieri, când în urma unui articol apărut în ediţia electronică a Adevărul de seară Timişoara, acestea au fost demontate

Ţi-ai rupt maşina pe drumurile din Timişoara? Recuperează-ţi banii de la firma vinovată

A început cârpirea drumurilor din Timişoara. Nu vă bucuraţi! Gropile o să reapară

Regele asfaltului şi primarul Timişoarei în război deschis pentru gropile oraşului

Cine a stricat drumul?!

"A fost o iniţiativă privată a primarului. Domnul Timiş nu cunoaşte legea şi nici nu are informaţiile complete pentru a ne acuza de starea drumurilor. Nu e moral ce a făcut dumnealui. Primarul face referire că zonele unde au fost montate panourile este şantier, e drept, de mai multă vreme. Constructorul a fost amendat până acum de şapte ori pentru întârzieri. Supărător e că una dintre intersectiile din centru unde a fost montat un astfel de panou, e plină de gropi din cauza primăriei, care a făcut lucrări, dar nu a mai reparat. Primarul a dat vina pe noi, chiar dacă el era vinovat. Noi l-am amendat cu 3.000 de lei, dar mă aştept să depună contestaţie, e dreptul lui", a spus Gheorghe Brânzan, şeful de secţie al Drumurilor Naţionale Hunedoara.

Au furat panourile

"Reabilitarea durează de şapte ani şi e din fonduri europene, iar drumul duce până în Caracal. Se lucrează pe porţiuni, dar tronsonul Simeria - Haţeg nu se mai termină. Şoseaua tranzitează centrul oraşului. De la drumuri am avut doar promisiuni care nu s-au onorat. Gropile se adâncesc zi de zi. Am fost amendaţi abuzivi chiar dacă panourile sunt montate pe stâlpii noştri. Noi am atenţionat şoferii pentru că avem multe procese cu şoferii. Mai mult, cei de la drumuri ne-au furat panourile, ieri. O să îi scriu la domnul Berceanu ca să îi mulţumesc pentru profesionalism", a spus Ioan Timiş, primarul Haţegului.

image

Text foto: Primarul Ioan Timiş

Gheorghe Brânzan spune că următoarea abatere a primarului va fi amendată cu 6.000 de lei, maximul prevăzut de lege.

Şi mediul electronic a susţinut iniţiativa primarului: "poate aşa nesimţiţii se vor simţi şi vor executa cum trebuie reparaţiile", spune userul fotoliulcughimpi, cel care a postat un video pe această temă pe Youtube.

În apărarea sa, primarul Ioan Timiş spune că nu a făcut altceva decât să exprime glasul alegătorilor. "", a spus pentru Ioan Timiş, primarul Haţegului, pentru Adevărul de seară Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite