A început cârpirea drumurilor din Timişoara. Nu vă bucuraţi! Gropile o să reapară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârpeala de la drumuri nu are viaţă lungă
Cârpeala de la drumuri nu are viaţă lungă

Firmele care au contracte de reparare a drumurilor cu Primăria Timişoara au început să repare drumurile cu mixtură asfaltică. Soluţia aleasă are caracter provizoriu. Până în primăvară gropile vor reveni în asfalt.

În această săptămână a început „marea cârpeală timişoreană”. După o inventariere a gropilor din oraş, firmele s-au apucat de lucru. „Am început încă de luni pe principalele străzi din oraş, după care vom interveni şi pe străzile secundare”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea. Străzile cu care s-a început repararea drumurilor sunt Calea Şagului, Dragalina, Pârvan sau Constantin Brâncoveanu.



În sudul oraşului lucrările sunt realizate de Societatea de Drumuri Municipale (SDM). „Facem reparaţii de urgenţă pe programul dat de Primăria Timişoara. Astăzi lucrăm pe 12 străzi. Traficul este lejer. Reparaţiile acestea de urgenţă vor fi gata până la sfârşitul săptămânii”, a spus Sergiu Epure, şef de secţie la SDM.



Reprezentantul firmei a mai spus că astfel de lucrări ar trebui să ţin maximum până la primăvară. „În mod normal ar trebui ca gropile să nu apară până la primăvară, dar depinde de precipitaţii şi temperaturi. Practic e o reparaţie provizorie”, a mai spus Sergiu Epure.

Străzile pe care se fac reparaţii sunt:

image
image

- SUD-Str.Stan Vidrighin, Calea Şagului, Str.V.Hugo, Str.A.Ipătescu, Str.Tudor Vladimirescu, ,Calea Martirilor, Str.Vasile Pârvan, Str.C-tin.Brâncoveanu, Str.Mareşal Averescu, Calea Buziaşului

Aşa arată o groapă cârpită pe Calea Buziaşului



- NORD-Str.Spitalul Nou, Aleea C.F.R., Str.Demetriade, Str.Hector, Calea Lipovei, Str.Popa Şapcă, Str.Haşdeu, Str.Măslinului, Str.Câmpina, , Str.Dunărea, Str.Plugarilor, Str.Gării, B-dul.Republicii, Str.Circumvalaţiunii, Str.Bucureşti, Calea Bogdăneştilor, Calea Aradului, Str.20 Decembrie 1989

In caz de vreme nefavorabilă lucrările vor fi reprogramate.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite