UPDATE Un tren a lovit în plin un bărbat din Timişoara, corpul victimei fiind proiectat câţiva metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neatenţia în apropierea căii ferate a fost fatală
Neatenţia în apropierea căii ferate a fost fatală

Grav accident lângă Pădurea Verde din Timişoara. Un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost lovit de tren, mecanicul de locomotivă fiind cel care a sunat la Serviciul de Urgenţă. Mecanicul le-a povestit anchetatorilor că bărbatul s-a aruncat pur şi simplu în faţa locomotivei.

Trenul accelerat 9192 care circula pe ruta Timişoara - Turnu Severin a fost implicat într-un grav accident, marţi după-amiază. În zona Pădurii Verzi din Timişoara, unde este şi o staţie de tramvai pentru călători, dar şi o trecere la nivel peste calea ferată, un bărbat a fost lovit în plin. Mecanicul de locomotivă este cel care a anunţat accidentul şi a spus ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: CARNAGIU PE ŞOSEA LA LIMITA DINTRE IALOMIŢA ŞI ILFOV

"Din primele date se pare că bărbatul s-a aruncat în faţa trenului. Urmează însă să stabilim cu exactitate împrejurările accidentului", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei, despre ce au constatat poliţiştii la locul accidentului.



Victima nu avea asupra sa acte de identitate şi a fost găsită în iarbă, la câţiva metri de calea ferată. Trenul şi-a continuat traseul după ce poliţiştii au constatat că nu e nevoie ca circulaţia feroviară să fie întreruptă. Oamenii legii au cărat trupul persoanei neînsufleţite pe o distanţă de doi kilometri.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite