Slobozia: Accident cu şapte victime, la limita judeţelor Ialomiţa şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier în zonă (DN 2 – E85) a fost blocat timp de mai bine de o oră, pe un singur fir, la ieşirea din Lilieci, către Şindriliţa.

În această după-amiază, echipajul de descarcerare şi ambulanţa SMURD de la Detaşamentul Urziceni s-au deplasat de urgenţă pe DN2, la ieşirea din localitatea Lilieci, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un camion, o autoutilitară şi un autocar care transporta pasageri pe ruta România-Turcia.



Din primele informaţii, nu există morţi, ci doar şapte răniţi. În urma accidentului, trei persoane au fost grav rănite, două dintre acestea, pasagere ale autoturismului, iar cealaltă, pasageră a autoutilitarei.

image
image

„Autoutilitara venea dinspre Bucureşti spre Ialomiţa, iar autocarul invers. Primul impact a fost între autocar şi camion. Camionul a intrat în autocar şi i-a rupt toată partea stângă. Autocarul a rămas pe loc, dar camionul şi-a continuat drumul şi a mai lovit o autoutilitară. Carambolul a afectat şi un autoturism, care a ajuns sub camion“, a declarat comisarul Silviu Rusen, IPJ Ilfov.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite