Un tânăr timișorean se judecă cu dealerul companiei BMW. El îi acuză că îi rețin mașina ilegal, de mai bine de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A câștigat procesul, dar compania refuză să îi returneze mașina. Un tânăr din Timișoara se judecă de mai bine de doi ani cu compania BMW, pentru că refuză să îi dea mașina. După ce și-a dus mașina în service pentru o revizie, Florin Cojocaru s-a trezit că i s-au cerut 100 de milioane de lei, pentru o reparație pentru care el nu și-a dat consimțământul.

Și-a găsit mașina prădată de hoți acum mai bine de doi ani. De atunci, Florin-Silviu Cojocaru nu a mai apucat să conducă BMW-ul 525. Tânărul spune că și-a dus mașina în service pentru o revizie, după care s-a trezit că cei de la companie i-au cerut 100 de milioane pe care nu i-au facturat. Deși Cojocaru a câștigat proecsul în instanță, compania refuză să îi returneze automobilul pe care a plătit 11.000 de euro.

image

„După ce mi-a fost spartă mașina, am dus-o în service pentru o revizie, ca să fiu sigur că nu am probleme cu ea. După câteva săptămâni, m-am trezit însă că mă sună cei de le service să îmi spună că mi-au reparat mașina. Îmi cereau 100 de milioane de lei vechi, pe care eu trebuia să le dau, fără nicio chitanță. Eu am încheiat cu ei un contract în care se stipula revizia, nicidecum să mi se repare mașina”, povestește acesta.

Un BMW X5, care figura furat din Italia, a fost depistat la vama Cenad

Tânărul spune că a dat în judecată, acum doi ani compania BMW, pentru a clarifica situația. „În aprilie 2010, am primit și sentința procesului. Pentru că nu s-a încheiat niciun contract, nu mi se putea elibera nicio factură. În concluzie, cei de la companie erau obligați să îmi returneze mașina. Asta nu s-a întâmplat însă nici în zi de azi”, spune tânărul.

Exhibiţionistul care şi-a arătat penisul poliţiştilor locali, anchetat în cazul contrabandei cu ţigări

Florin Sliviu Cojocaru spune că este determinat să apeleze la executor și să își recupereze automobilul, de care nu a mai benefiiat de mai bine de doi ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite