Vară internațională pentru studenții timișoreni. UVT va fi promovată pe trei continente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara aceasta, AIESEC Timişoara, în colaborare cu Universitatea de Vest au realizat un proiect prin intermediul căruia a adus timp de șase săptămâni, 13 studenţi internaţionali, gata să descopere Timişoara.

Cei 13 internaţionali au fost aduşi în Timişoara prin intermediului programului de stagii internaţionale de practică pe care AIESEC Timişoara îl oferă. Aceştia au sosit la începutul lunii august având ca scop crearea unor materiale de promovare a Universităţii de Vest care vor fi folosite în cadrul programului Eramsus pentru studenţi.

Elevii dezorientaţi primesc o mână de ajutor de la studenţii din Timişoara. OSUT înfiinţează o şcoală de vară pentru alegerea facultăţii

Cu tineri provenind din țări precum Austria, Azerbaijan, Cehia, Germania, Grecia, Malta, Portugalia, Slovacia sauUcraina evenimentul a reunit cele mai potrivite persoane să realizeze materialele adresate studenţilor Erasmus. Pe lângă munca pe care au trebuit să o depună în realizarea materialelor, să realizeze textele, să conceapă design-ul, aceştia au descoperit Timişoara, au cunoscut Universitatea de Vest, au făcut poze şi filmuleţe, astfel încât să poată descrie aceste locuri şi să le prezinte într-un mod atractiv şi nou participanţilor din programul Erasmus.

Timişoara, capitala studenţilor internaţionali, în acest week-end. Studenţi de pe trei continente participă la Grow

Proiectul se va încheia în a două săptămâna din septembrie cu prezentarea materialelor realizate şi experienţa celor 13 studenţi internaţionali în Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite