Elevii dezorientaţi primesc o mână de ajutor de la studenţii din Timişoara. OSUT înfiinţează o şcoală de vară pentru alegerea facultăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru elevii care locuiesc în afara Timişoarei. Dacă nu ştiu ce facultate li se potriveşte, au o şansă pentru a lua decizia care le poate determina viitorul. Studenţii de la OSUT organizează o şcoală de vară pentru orientarea tinerilor din vest către studii superioare.

Totul despre cursurile universitare de la Timişoara, pentru elevii care nu locuiesc în Timişoara şi nu ştiu care este calea pe care vor să o urmeze. Peste 70 de studenţi din toată ţara au program în această vară - ei vor participa la şcoala de vară West Summer University pentru liceenii dezorientaţi.

Scandal rasial. Şcoala 15 a fost la un pas de a fi închisă pentru că are foarte mulţi elevi romi. În prezent, funcţionează sub pragul legal de elevi

Programul vine in ajutorul elevilor care inca nu stiu ce facultate sa urmeze dupa ce termina clasa a XII-a. Prin acest proiect liceenii vor experimenta viata de student.

Școala fără note, bănci sau clopoțel. Învățământul alternativ atrage copiii către educație prin metode speciale

75 de tineri de liceu vor lua parte, in luna iulie, la cursuri sustinute de cadre didactice din cadrul UVT, iar dupa doua saptamani de cursuri vor sustine chiar examene la materiile predate. „Elevii vor urma un program de cursuri, seminarii şi laboratoare reprezentative pentru anul I de studiu, susţinute de profesori şi doctoranzi. Programul urmăreşte crearea unui cadru de dezbateri şi educaţie nonformală prin intermediul activităţilor propuse. Vor avea loc o serie de  prelegeri, sesiuni de informare, activităţi de socializare şi discuţii pe teme educaţionale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite