Ungurii ne atrag antreprenorii în mediul de afaceri. Vezi cum poţi avea acces la ultimele idei de afaceri în Ungaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pot afla pe bani europeni, despre cele mai bune idei de afaceri
Tinerii pot afla pe bani europeni, despre cele mai bune idei de afaceri

Nemulţumiţi de rezultatele afacerilor din România? Antreprenorii din zona de vest a ţării au oportunitatea de a se reorienta spre vecini. Asta, în timp ce ungurii văd o şansă de prosperitate în Timişoara. În plus, schimbul se face pe bani europeni la Timişoara iar primii vizaţi sunt studenţii economişti.

Antreprenorii care nu şi-au găsit succesul în afaceri în România au oportunitatea de a se reorienta spre vecinii unguri. Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, împreună cu Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor Timişoara organizează seminarii tematice pentru cei interesaţi de oportunităţile de afaceri din România şi Ungaria.

Ovidiu Tender și-a întins antenele pe piaţa din Africa: "În Senegal e mai ieftin să construiești un aeroport decât o autostradă"

Experţi din cadrul echipelor de proiect vor prezenta  unu studiu al oportunităţilor de afaceri în regiunea transfrontalieră Ungaria-România, dar şi un ghid ala afacerilor atât în Ungaria, cât şi România.Cei interesaţi sunt aşteptaţi vineri, 28 octombrie 2011, între orele 10.00-13.00, în Sala CEDO a sediului CCIAT din P-ţa Victoriei nr.3.

Frații Cristescu au început cu un butic în complex și au ajuns cei mai bogați din Timișoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite