Totul despre serviciile medicale private, în acest week-end, pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş vine în sprijinul afirmării serviciilor medicale private timişene organizând în perioada 2 - 4 decembrie 2011, la mall, Salonul Serviciilor Medicale Private - prima ediţie.

Sectorul serviciilor medicale private reprezintă un sector aparte, a cărui creştere se datorează în principal nevoii resimţite de întreaga populaţie de a găsi o alternativă la serviciile medicale de stat, din păcate tot mai scăzute din punct de vedere calitativ în ultima perioadă. Creşterea gradului de conştientizare şi actualizarea informaţiilor la nivelul întregii populaţii sunt ţintele pe care le au în vedere organizatorii Salonului Serviciilor Medicale Private.

RCM Timișoara: victorie detaşată la Alba Iulia în Cupa României la rugby

Astfel, au fost invitate să participe şi au răspuns apelului organizatorilor peste 20 de cabinete, clinici, policlinici şi hiperclinici de prestigiu a căror principal scop îl reprezintă ofertarea unor servicii medicale de înaltă calitate, la preţuri imbatabile în Europa.

FOTO Maşina poliţiei a fost surprinsă încălcând şmechereşte regulile de circulaţie. Vezi cum se justifică poliţiştii

Pe perioada celor 3 zile, vizitatorii vor beneficia de reduceri la o parte din serviciile medicale oferite de expozanţi, vor primi materiale informative, consultanţă de specialitate. În acest sens, vor fi oferite peste 1300 de vouchere constând în consultaţii gratuite. Orar de vizitare: de vineri până duminică, între orele 10.00 - 22.00. Intrarea este gratuită.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite