Totul despre un stil de viaţă bio, pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva Adevarul
foto arhiva Adevarul

Timişorenii au ocazia să îşi achiziţioneze cele mai inedite produse bio, în acest sfârşit de săptămână, la cea de-a opta ediţie a EXPO BIO 2011. De la produse din alimentaţie, şi până la aparatură de uz casnic, â energie alternativă sau produse de medicină naturistă - toate stau la dispozţia celor care preferă produsele naturale şi organice.

O asemenea manifestare expoziţională este benefică atât pentru producătorii de produse bio-eco-naturale şi pentru cei care prestează servicii în domeniu, cât şi pentru vizitatorii-cumpărători care doresc să se aprovizioneze cu asemenea produse, sau să apeleze la serviciile medicale complementare, la preţuri mai mici decât cele practicate în mod curent.

Andreea Marin Bănică vine la Timișoara să sprijine copiii din satul Berini

Cei aproape 40 de expozanţi din România şi Ungaria, prezenţi în cadrul evenimentului, vor oferi o gamă cât mai completă de produse şi servicii bio-ecologice din domenii precum: alimentaţie,  produse apicole, întreţinere corporală, make-up, produse de curăţenie, aparatură de uz casnic, produse naturiste, energie alternativă, produse de medicină naturistă etc. Organizat de STAR EXPO, în perioada 4 - 6 noiembrie 2011, la demisolul şi parterul mall-ului, manifestarea reuneşte producători şi comercianţi de produse bio, naturale şi organice fără aditivi sau alte substanţe chimice.

VIDEO Tentativă de sinucidere la Timişoara cauzată de problemele în familie şi lipsa unui loc de muncă GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite