Ţiganul cu diplome "fără număr": "Subiectele de la Bacalaureat au fost chiar foarte uşoare". Tânărul se pregăteşte din vară pentru examenul de anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul ţigan care a uimit o ţară prin performanţele sale la cultură generală spune că subiectele de la Bacalaureat i s-au părut chiar uşoare. Deşi a terminat recent clasa a XI-a, Călin Mario Oda Miloş începe pregătirile pentru examenul maturităţii încă din această vară.

"Subiectele nu sunt grele, dacă ai învăţat. Dacă nu pui mâna pe carte, normal că ţi se pare greu", spune Călin Oda Miloş, despre subiectele pe care au trebuit să le rezolve cei care au susţinut Bac-ul în această vară. Deşi se simte stăpân pe situaţie, tânărul rom nu se culcă însă pe o ureche şi începe prgătirile chiar din această vară. Chiar dacă are un program foarte încărcat, băiatul spune că va renunţa chiar şi la distracţie, pentru ca să se pregătească temeinic pentru examenul de anul viitor.

image

Click pe poze pentru GALERE FOTO!

"El a terminat acum clasa a XI-a şi are programate o serie de turnee. De sîătîmâna viitoare, va începe nsă meditaţiile. Deşi trebuia să se ducă la mare, el spune că vrea să renunţe, pentru ca să poată să înveţe", a explicat Mihaela Mocanu, mătuşa băiatului.

INTERVIU / Conferenţiar universitar şi om de ştiinţă: "Nu avem nevoie de profesori şi materii de tip «Google»"

Călin mario Oda Miloş spune că Bacalaureatul nu este cea mai grea provocare pentru el. Vrea să dea la facultate la Drept Internaţional, la Bucureşti. "Acolo e cu admitere, trebuie să se pregătească foarte bine, că e concurenţa foarte mare. Vin din toată ţara", a explicat mătuşa băiatului rom.

Elevii de aur ai Timişoarei. Vezi topul celor mai sclipitoare minţi ale tinerilor

Călin Mario Oda Miloş are un teanc de diplome şi este recomandat drept un exemplu în şcoală de către profesori. A participat la nenumărate olimpiade şi concursuri naţionale, iar în timpul liber, studiază saxofonul şi îşi face bani de buzunar împreună cu tatăl său, la nunţi.

image

Click pe poze pentru GALERE FOTO!

Profesorii de la Colagiu Naţional „Iulia Haşdeu" din Lugoj spun că sunt uimiţi de seriozitatea băiatului, dar şi de bunul-simţ. „Este un elev deosebit. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu el de-a lungul anilor. La mine la clasă nu a avut o singură absenţă, în trei ani. Asta faţă de colegii lui, care lipsesc destul de mult. Nu mai spun că nu se întâmplă odată să nu îşi facă temele, să nu fie pregătit sau să nu fie printre cei mai activi din clasă", a declarat Eniko Moatăr, profesorul de matematică a lui Călin.

Ţiganul care rupe gura târgului: "Fără număr" la diplome şi participări la olimpiade

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite