Semn de sfârșit de criză. Şomajul, în plină descreștere în Timiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timișenii și-au găsit locuri de muncă în ultima perioadă. Cel puțin asta indică statisticile celor de la Agenția Națională a Oficiului pentru Forțele Muncii, conform cărora rata șomajului a scăzut semnificativ față de lunile trecute. Ba mai mult, tot mai multe persoane cu studii superioare și-au găsit un job.

Vești bune pentru timișeni. Finele recesiunii se arată de folos, în ceea ce privește numărul șomerilor. Astfel, statisticile ANOFM arată că rata șomajului din Timiș a scăzut din nou în luna iulie, la 1,75%.

Iei parte, ai carte...de muncă. Peste 300 de joburi sunt puse la bătaie pentru şomerii timişoreni la un nou Târg de joburi

La sfârșitul lunii trecute, peste 5.800 de timișeni au fost înregistrați în căutarea unui job, din care un procent semnificativ erau femei. Aproape 4.000 din aceștia primeau indemnizații de șomaj din partea statului.

Cum să faci o facultate în Europa: costuri şi sacrificii

Spre deosebire de alte județe ale țării, în Timiș și-au găsit un job tot mai multe persoane cu studii superioare. Județul nostru este situat pe locul doi în țară în acest sens, cu aproape un sfert din șomerii înregistrați care au absolvit studii superioare.

Joburi inedite pentru timişoreni, în vara asta. Interviuri pentru posturile de salvamar şi scafandru

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite