Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care au susţinut sesiunea de Bac din această toamnă pot afla rezultatele de la examenul maturităţii, de pe adevarul.ro. Vezi primul ce note au obţinut tinerii din Timiş, dar şi clasamentele oficiale din judeţ şi raportul de promovabilitate, numai pe www.adevarul.ro.

Update, ora 14.00 Rezultate finale la Bac 2011 - sesiunea de toamnă în Timiş. Cifrele finale arată o promovabilitate de 14,5 la sută.

Click AICI pentru a vedea, în ordine alfabetică, rezultatele din judeţul Timiş!

Update, ora 11.45 Până la această oră, promovabilitatea în Timiş este de doar 12 la sută. La Liceul teoretic Socrates din Timişoara, Liceul Waldorf Timişoara, precum şi la Grupul Şcolar Agricol Orţişoara, promovabilitatea este 0.

Update, ora 11.40 La Şcoala Generală nr. 26 din Timişoara, din 300 de elevi au promovat doar 45.

Update, ora 11.05 La Liceul Teoretic Jean Louis Calderon au promovat doar 20 la sută dintre candidaţi, în timp ce la Colegiul Tehnic Timişoara (MIU), din cei 320 de candidaţi, doar 20 au fost declaraţi promovaţi. S-au înregistrat o serie de note de 1 şi 2.

Update, ora 10.50 Oficialii Inspectoratului Şcolar Timiş spun că nepromovabilitatea în judeţ va fi mare pentru că unul din trei elevi nu s-a prezentat la examen. Mai precis, din 4.000 de candidaţi, 1.300 au stat acasă.

Jale la Bacalaureat. Promovabilitate de 12 % în Timiş, până la ora 12.00

La o serie de licee din Timişoara au fost afişate deja primele note. Chiar dacă portalul Ministerului Educaţiei încă nu a fost actualizat cu notele elevilor care au susţinut a doua sesiune a Bacalaureatului, timisoara.adevarul.ro a aflat că rezultatele sunt slabe, dovadă că elevii nu s-au pregătit deloc.

Proba de limba română pare să fi fost ceva mai uşoară în sesiunea de toamnă, în timp ce matematica a dat cele mai mari dureri de cap. "Încă nu avem o statistică oficială, dar rezultatele sunt slabe. În unele centre de examinare s-au afişat deja rezultatele. Termenul limită pentru afişarea rezultatelor este ora 12", a spus Marin Popescu, şeful Inspectoratului Şcolar Timiş.

Cele două sesiuni de coşmar ale Bacalaureatului au ajuns la sfârşit. După luni de scandal, fraudă şi controverse, cei aproape 4.000 de tineri care au susţinut cea de-a doua sesiune a examenului maturităţii din acest an pot afla, în sfârşit, rezultatele muncii lor.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro, pentru a afla rezultatele oficiale de la Bacalaureat din judeţul Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite