Jale la Bacalaureat. Promovabilitate de 14,5 % în Timiş UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele la sesiunea de Bac din această toamnă nu sunt cu mult diferite decât cele din prima sesiune. În Timiş promovabilitatea este foarte mică, existând instituţii de învăţământ de la care nici măcar un elev nu a luat examenul.

Oficialii Inspectoratului Şcolar Timiş spuneau încă de la primele ore ale dimineţii că nepromovabilitatea în judeţ va fi mare pentru că unul din trei elevi nu s-a prezentat la examen. Mai precis, din 4.000 de candidaţi, 1.300 au stat acasă.

La Liceul Teoretic Jean Louis Calderon au promovat doar 20 la sută dintre candidaţi, în timp ce la Colegiul Tehnic Timişoara (MIU), din cei 320 de candidaţi, doar 20 au fost declaraţi promovaţi. S-au înregistrat o serie de note de 1 şi 2.

La Şcoala Generală nr. 26 din Timişoara, din 300 de elevi au promovat doar 45.

Până la ora 14, promovabilitatea în Timiş este de doar 14.5 la sută. La Liceul teoretic Socrates din Timişoara, Liceul Waldorf Timişoara, precum şi la Grupul Şcolar Agricol Orţişoara, promovabilitatea este 0.

Elevii care au susţinut sesiunea de Bac din această toamnă pot afla rezultatele de la examenul maturităţii, pe adevarul.ro. Vezi primul ce note au obţinut tinerii din Timiş, dar şi clasamentele oficiale din judeţ şi raportul de promovabilitate, numai pe www.adevarul.ro.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": CAMPANIE Să facem ceva petru bolnavii aruncaţi în stradă de la clinica de psihiatrie din Timişoara!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite