Moş Nicolae îşi intră în drepturi în Timişoara. Surprize pentru mic şi mare, la prima expoziţie de profil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la cadouri, la utile şi chiar premii - toate se promit a fi reunite în cadrul unei expoziţii cu zeci de comercianţi din ţară şi de peste hotare, în cadrul Târgului „Cizmuliţa cu surprize". Surpriza Moşului pentru cei mici - dansuri de societate, prezentări de modă, cânt şi voie bună.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 2-a ediţie a manifestării expoziţionale „Cizmuliţa cu Surprize", eveniment dedicat sărbătorii Sfântului Nicolae.

Ziua Naţională la Timişoara: cea mai spectaculoasă paradă militară de după Revoluţie. Vezi cum va fi afectat traficul!

Expoziţia reuneşte peste 40 de firme din ţară şi străinătate care vor expune articole pentru copii (jucării, haine şi încălţăminte de sezon, articole sportive,  dulciuri), articole pentru adulti (îmbrăcăminte de sezon şi de gală, încălţăminte, lenjerie, bijuterii, cosmetice), decoraţiuni şi  cadouri specifice sărbătorilor de iarnă.

Pentru ca vizitatorii cei mai mici să simtă din plin atmosfera de sărbătoare, organizatorii au pregătit numeroase ateliere de creaţie şi activităţi artistice la care sunt aşteptati să participe copiii de la grădinitele şi şcolile timişorene. Prezentările de modă pentru copii, dansul de societate şi picturile pe faţă vor întregi acest program.

În ultima zi a târgului, 4 decembrie, va avea loc extragerea câştigătorilor tombolei: 15 vizitatori norocoşi vor pleca cu câte o cizmuliţă plină de cadouri.

Târgul se desfăşoară pe parcursul a 5 zile, de miercuri până duminică, între orele 11:00 - 20:00. Preţul biletului este de 2 lei, iar copiii şi pensionarii beneficiază de intrare liberă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite