Ziua Naţională la Timişoara: cea mai spectaculoasă paradă militară de după Revoluţie. Vezi cum va fi afectat traficul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce vedem la Parada de 1 Decembrie
Ce vedem la Parada de 1 Decembrie

Autorităţile pregătesc pentru 1 Decembrie o paradă militară cum nu s-a mai văzut în ultimii 20 de ani. „Numai la Revoluţie a mai fost aşa o desfăşurare de forţe”, promit autorităţile. Parada de Ziua Naţională va afecta şi circulaţia pe porţiunea dintre Gara de Nord şi Spitalul de Copii.

Maşini blindate, tab-uri, autospeciale ale pompierilor, maşina antitero de la SRI, dar şi cele mai bune autoturisme ale Poliţiei, vor ieşi în stradă pentru defilarea de 1 Decembrie. În total, peste 50 de maşini şi 350 de militari vor fi parte a paradei de Ziua Naţională. Tot cu această ocazie, trei elicoptere ale armatei vor fi ridicate de la sol. „Ţin minte că doar în copilărie mai vedeam o astfel de paradă. Eu zic că va fi foarte frumos”, a spus prefectul Mircea Băcală. 

Parada va avea loc pe bulevardul cuprins între Gara de Nord şi Spitalul de Copii, iar traficul pe acest tronson va fi afectat, mâine, între 10.00 şi 11.00, când are loc repetiţia generală. Manifestările de 1 Decembrie debutează joi, la ora 10.00, iar de la 11.00 la 12.00 va avea loc parade. Înainte de asta copiii şi timişorenii pasionaţi de tehnică militară pot să facă fotografii cu maşinile participante la paradă.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite