Concediu de coşmar după Bacalaureatul groazei. Dascălii cu elevi corigenţi, întorşi din vacanţă pentru meditaţii gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaie cu meditaţii în liceele din Timiş. Mai ales, în cele în care promovabilitatea de la Bacalaureat s-a apropiat de zero. Unii profesori sunt nevoiţi să îşi scurteze concediul pentru a pregăti elevii pentru sesiunea maturităţii din toamnă.

După iniţiativa celor de la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, ofertele meditaţiilor gratuite vin constant.

Meditaţii de la facultate pentru corigenţii de la Bacalaureat, plătitori de taxe. Elevii, plecaţi în vacanţă

Tinerii care vor să promoveze examenul maturităţii măcar în cea de-a doua sesiune pot profita de asistenţă din toate părţile, fiind scutiţi de banii pe meditaţii pe carei-ar cheltui în mod normal. Meditaţiile se fac la toate materiile, de la limba română, la matematică, fizică, chimie sau bilogie şi au loc zilnic, după un orar stabilit de cadrele didactice din fiecare şcoală.

Ţiganul cu diplome "fără număr": "Subiectele de la Bacalaureat au fost chiar foarte uşoare". Tânărul se pregăteşte din vară pentru examenul de anul viitor

Elevii de la Electrotimiş pot participa la ocursuri gratuite începând din luna august, în regim zilnic, în cadrul unui program de şase ore.

EFECT Admitere fără stres la facultate. Vezi cum au şanse ridicate la locurile bugetate în universităţi cei care au luat Bac-ul cu note mici

La Grupul Şcolar CFR Timişoara meditaţiile pentru Bacalaureat sunt déjà în plin toi. Tinerii pot participa inclusive până în 20 august.  Alte licee care oferă asistenţă gratuită sunt Grupul Şcolar Auto şi Liceul UMT Tănăasescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite