CRIMA DE LA ŞAG După ce şi-a înmormântat copilul şi părinţii ucişi de concubinul său, femeia vrea să vândă casa blestemată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a pierdut fiul de şapte ani şi ambii părinţi şi vrea să părăsească ţara. Ana-Maria Toth spune însă că singura metodă de a scăpa de ghinion este să vândă casa blestemată, în care Ion Ciucea a comis cele trei crime.

Nimic nu o mai ţine în ţară acum pe Ana-Maria Toth, femeia care şi-a pierdut copilul şi ambii părinţi adoptii în masacrul din comuna Şag. După ce şi-a regăsit părinţii naturali în Italia, femeia va pleca definitiv la aceştia.

Şi-a condus copilul şi părinţii pe ultimul drum. Vezi FOTO de la înmormântarea victimelor de la Şag!

Înainte de aceasta, femeia i-a mărturisit procurorului că mai rămâne în ţară pentru a rupe un lanţ al ghinionului - va vinde casa în care fostul concubin al acestia i-a ucis pe oamenii care îi erau cei mai dragi pe lume.

GALERIE FOTO: Criminalul-sinucigaş din Şag a fost condus pe ultimul drum

Femeia i-a mai mărturisit procurorului de caz că regretă că nu a luat în serios SMS-urile pe care le-a primit de la Ciucea. Aceasta spune că a crezut că fostul ei iubit glumeşte în legătură cu crimele şi vrea doar să îi capteze atenţia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite