FOTOGALERIE: Cadouri vii de Paşte: urechiaţi şi puişori de găină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii îşi pot face un prieten de companie în acest sezon. În Piaţa Iosefin din Timişoara este o adevărată expoziţie de animale mici, iar vedetele săptămânii sunt iepurii şi puii de găină.

Blăniţe inocente cu urechiuşe lungi, în toate culorile, şi puişori aurii, prospăt ieşiţi din ou - aceasta este oferta animalelor de sezon, în această perioadă. Preţurile încep de la 1,5 lei pentru un pui de găină şi pot ajunge până la 35 de lei pentru un iepuraş de apartament. Vănzătorii din piaţă nu sunt însă încântaţi de fluxul clienţilor din acest sezon. Ei se plâng că, deşi au fost nevoiţi să scadă preţurile, timişorenii nu se înghesuie la cumpărat animăluţe.

Cadoul Filarmonicii pentru timişoreni: Concert vocal-simfonic dedicat Sfintelor Paşti, în Joia Mare

image

Click pe poză pentru FOTOGALERIE cu urechiaţii!

 „Stau de trei zile cu iepuraşii în piaţă şi nu am vândut niciunul. Sunt iepuraşi speciali, de apartament, cu urechile scurte. Nu mai e cum era pe vremuri", a spus Adrian Havei, un crescător de iepuri din Beregsăul Mare.

image

Click pe poză pentru FOTOGALERIE cu urechiaţii!

Un pic mai bine o duc comercianţii de puişori, care spun însă că au fost nevoiţi să micşoreze preţurile. „Anul trecut, îi dădeam la 2 lei. Acum, am scăzut la 1,5 lei. Şi vindem jumate, faţă de atunci", a spus Eugen Nicoară, crescător de pui.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite