Vacanţa ia startul cu distracţie. Liceenii îşi fac propriul festival de artă în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la pictură la fotografie, de la muzică la teatru, de la dans la dezbateri, artă sub toate formele ei va fi reprezentată prin liceeni timişoreni. Timp de trei zile, tinerii îşi propun să aducă arta în prim-plan.

De azi şi până mâine, Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga, în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş propune un altfel de festival dedicat tinerilor, şi nu numai.

Festival caritabil la Timişoara pentru refacerea unei săli de concerte şi sprijinirea mai multor orfelinate
HaiFest - un festival ce aduce arta într-o singură locaţie: Casa Tineretului Timişoara. Manifestarea va reuni liceenii timişoreni într-o competitie a culturii. De la pictură la fotografie, de la muzică la teatru, de la dans la dezbateri, arta sub toate formele ei va fi reprezentată prin tinerii liceeni timişoreni.

Robot gata să facă măsurători în peşteri, creat de doi elevi de liceu
Scopul principal al evenimentului este implicarea tinerilor în activităţile culturale, precum şi promovarea tinerelor talente. De asemenea, prin intermediul acestui festival, se doreste integrarea artei în diferite locuri din spaţiul urban. Ediţia de anul acesta a festivalului reprezintă un prim pas în acest sens şi anume, valorificarea artelor în liceu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite