Festival caritabil la Timişoara pentru refacerea unei săli de concerte şi sprijinirea mai multor orfelinate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul organizat de mai mulţi liceeni are ca scop strângerea de fonduri pentru trei orfelinate ce fac parte din Fundaţia Siguranţă pentru Copii din România, iar o parte din suma strânsă va fi donată pentru restaurarea sălii de concerte a Colegiului Naţional "Ion Vidu".

Evenimentul este organizat de Consiliul Local al Tinerilor Timişoara împreună cu Institutul Intercultural Timişoara şi are loc vineri, 3 iunie, de la ora 13:00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul Timişoara. La festivalul caritabil „Hope for kids" vor participa cei de la Paradise City, ansamblul de percuţie Splash şi trupa de dans Salsa Bonita.

Biletele se găsesc la membrii consiliului ce vor promova evenimentul în liceele din Timişoara, dar vor fi disponibile şi la Sala Capitol în ziua spectacolului, începand cu ora 11:00. Preţul unui bilet este de cinci lei. Festivalul "Hope for kids" este un proiect finanţat de programul YouthBank - un program administrat de către un grup de 15 liceeni, selectaţi şi instruiţi pentru administrarea unui fond special de bani destinat proiectelor necesare pentru dezvoltarea comunităţii locale.

 

image
image
image image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite