Studenţii de la FEAA vor face practică la Finanţele Publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Premieră în învăţământul superior din vestul ţării. Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara este singura instituţie de învăţământ superior din judeţele din zona de vest a României care a încheiat un protocol de colaborare cu unul dintre cele mai importante ministere, cel al Finanţelor Publice.

Protocolul, încheiat la iniţiativa decanului FEAA - UVT, profesor dr.Marilen Pirtea, are ca obiectiv posibilitatea de desfăşurare a practicii studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor în cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi în toate unităţile subordonate acestuia, în întreaga ţară. Studenţii care vor face stagiile de practică vor fi selectaţi în urma unor criterii stabilite de către cadrele didactice ale facultăţii.

Andreea Marin Bănică vine la Timișoara să sprijine copiii din satul Berini

În acelaşi timp, FEAA - UVT va sprijini Ministerul Finanţelor Publice în recrutarea de personal de specialitate din rândul studenţilor, masteranzilor şi a absolvenţilor. Ministerul Finanţelor Publice înţelege să fie partener al FEAA în formarea şi specializarea studenţilor şi masteranzilor în domeniul finanţelor publice. Protocolul este încheiat pe o perioadă nelimitată.

Obiecte interzise pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite