Copiii le dau lecţii de disciplină adulţilor. Îi învaţă cum să salveze planeta şi să planteze copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vor să salveze pământul prin artă. Sute de elevi din zona de vest s-au pregătit cu compuneri şi desene artistice, pentru a serba Luna Pădurii.  De ceva timp, ei se întrec în talentul de a ilustra un mesaj ecologic cu tema: „o şansă pădurii".

Sute de elevi din zona de vest a ţării participă, în zilele astea, la un concurs, cu ocazia „Lunii Pădurii". Joi, la Timişoara, cei mici se vor întrece în compuneri, desene şi prelegeri pentru a găsi un mesaj ecologic, transmis adulţilor. „Să salvăm plămânul verde al planetei" sau „Să observăm arborii de lângă noi" - sunt motto-uril ale celor mici, în încercarea de a transmite un mesaj celor care poluează planeta.

Lecţii şi la plantat copaci

Ba mai mult, cei mici au reuşit să atragă în campanie şi studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara, care anunţă a aduce un argument ştiinţific pentru păstrarea planetei.

Un sport nou de weekend în Timiş: plantatul de pomi FOTOGALERIE

La final, evenimentul va fi marcat de plantarea câtorva arbori şi arbuşti în curtea Grupului Şcolar Agricol de către reprezentanţi din conducerea instituţiilor implicate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite