Liceenii timişeni, chemaţi să interacţioneze cu elevi din toată lumea. Şcoala începe cu activităţi non-formale la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceenii timiseni se pot inscrie la programul de socializare international
Liceenii timiseni se pot inscrie la programul de socializare international

Elevii din clasa a X-a se pot înscrie toamna aceasta în Grow - programul educaţional inovativ desfăşurat pe parcursul celor patru ani de liceu la nivel naţional, singurul ce aduce studenţi internaţionali alături de liceeni în cadrul a trei ediţii pe an.

Liceenii se pot înscrie pentru ediţia Grow 1.0 din 2011 pe www.growedu.ro începând cu data de 19 septembrie, dar nu mai târziu de 28 octombrie. Participanţii vor fi selectaţi pe baza motivaţiei de a participa la program şi în funcţie de competenţele de utilizare a limbii engleze.

Sute de liceenii din Timişoara învaţă alături de studenţii europeni, printr-un program naţional

Pot participa elevi din 14 oraşe, printre care şi Timişoara.  În fiecare oraş, echipa de organizatori locali stă la dispoziţia elevilor interesaţi să se alăture Grow sau să-şi continue aventura începută în această primăvară.

Topul liceelor din Timişoara. Află cine a intrat primul la o şcoală de cinci stele

Cu o abordare specifică pentru fiecare an de liceu în parte, Grow oferă patru ani de dezvoltare complementară prin educaţie non-formală. Pentru  participanţii la ediţia pentru clasa a X-a, organizatorii Grow propun câte 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susţinute în limba engleză. Toate activităţile Grow se desfăşoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul şi diversitatea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite