Revelionul, o afacere pentru cei care lucrează de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce unii sărbătoresc trecerea dintre ani la restaurant, cu familia și prietenii în locuri exotice, alții profită de ocazie pentru a-și mări veniturile. Vezi câți bani se fac din sărbători!

Dacă într-o zi normală, ajung acasă cu până la 100 de roni, în seara de Revelion, își pot înzeci profitul. Puțini din taximetriștii timișoreni lucrează la trecerea dintre ani. Cei care o fac însă, spun că profitul este pe măsură. Sorin Pava are 33 de ani și face taxi de mai bine de trei ani. Bărbatul spune că lucrează de ficare sărbătoare, tocmai pentru a-și mări profitul din timpul anului.

Top scandaluri mediatice ale anului. Vezi cine a ținut paginile ziarelor în 2011!

”Se fac bani frumoși de Crăciun și de Revelion”, ne spune acesta. Omul spune că, chiar dacă nivelul profitului a scăzut în ultimii doi ani, să faci Taxi la trecerea dintre ani rămâne o afacere profitabilă. ”Fac și până la 300 de euro pe seară, ne mărturisește acesta. E de muncă, nu zic., dar, eu spun că rentează. Asta, în contextul în care, într-o zi normală de lucru, profitul meu este sub 100 de Ron”, povestește taximetristul.

Meniu special de Revelion pentru bolnavii internați la Județean

Sorin spune că, seara de Revelion începe pe la orele 21:00, atunci când lumea ajunge la petreceri. ”Nu prea se duc cu mașina, că doar de Revelion, se consumă alccol. Ce e mai greu este începând cu orele 3-4. Până dimineața e de lucru apoi”, ne-a explicat Sorin Pava. Acesta spune că ziua de lucru de după trecerea dintre ani se termină pe 1 ianuarie, în jurul orei 10 dimineața.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite