Duel al angajaţilor bănăţeni, în plin centrul timişorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii timişoreni au ocazia să îşi dovedească viteza de reacţie, la propriu. Ei se vor întrece în plin centrul Timişoarei, la cea de-a şaptea ediţie a „Crosului firmelor". În premieră pentru această ediţie, participanţii provin din toate judeţele din Banat.

Cea de-a şaptea ediţie a tradiţionalului „Cros al firmelor" debutează duminica viitoare, cu participarea, în premieră, a tuturor judeţelor componente ale regiunii din Banat. Startul se dă la ora 10.00, din Piaţa Huniade iar sosirea şi premierea au loc în Piaţa Victoriei, astfel încât angajaţii care doresc să participe la una din cele trei probe pot lua startul alături de cei dragi.

Paradă a roboților de ultimă generație la Politehnica. Cei mai buni câștigă

„Obstacolul sportiv" este plasat atât de jos, încât toate angajatele şi toţi angajaţii pot să participe fără probleme la întrecerea sportivă.

Socializare şi mişcare

Probele constau în biciclete, alergare şi mers. În timp ce primii cinci sosiţi la probele de alergare şi ciclism, aduc puncte firmei, Primii trei sosiţi de la probele de alergare şi ciclism vor fi premiaţi individual. Având drept scop principal lupta împotriva sedentarismului, organizatorii îşi propun să aducă minim trei angajaţi ai unei firme ca să străbată 3km mers, 5 km pentru probele de alergare sau 10 km pentru proba de biciclete - indiferent în ce mod şi indiferent în ce timp.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite