Băiatul atacat de o haită de câini în Timiş va supravieţui, dar îl aşteaptă o viaţă de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa îi atârnă de un fir de noroc, la numai şase ani. Băiatul care a fost atacat de o haită de câini a început să respire singur, însă are şanse minime de supravieţuire. Pe termen lung, medicii spun că micuţul va avea de suferit ani buni înainte.

Bogdan Doboşan, băiatul de şase ani din comuna Checea care a fost atacat de o haită de câini respiră singur şi nu mai are hipotermie. Medicii spun însă că, pe termen lung, îl aşteaptă ani buni de intervenţii complicate. "Băiatul a fost stabilizat, respiră singur iar medicii au reuşit să resolve şi problema hipotermiei. Pe termen scurt, are şanse de supravieţuire.

UPDATE Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost sfâşiat de o haită de câini

Peste trei-patru săptămâni vom vedea cum rezolvăm complicaţiile", a explicat Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Potrivit acestuia, micuţul va fi supus unor intervenţii de plastie de piele iar refacerea ţesutului poate dura foarte mult. "Vorbim despre bucăţi mari de carne, lipsă. Deocamdată s-a stabilizat partea de terapie intenivă, pentru ca micuţul să poate supravieţui", a explicat Gafencu.

Soţia consilierului de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad a fost condamnată la 3 ani și 6 luni închisoare

Micuţul suferă de sindromul Down, dar era destul de integrat încât să poată merge la grădiniţă. Bogdan se afla, vineri, la grădiniță, de unde trebuia să îl ia bunica. Femeia a întârziat însă câteva minute, educatoarea nu a fost atentă şi copilul a plecat din grădiniţă. A mers vreo doi kilometri, în direcţia opusă casei, până la o fermă, unde l-au atacat cinci câini.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite