A doua zi a Porţilor Deschise de la UVT a devenit spectacol pentru prichindeii din clasele primare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în prima zi de prezentare a facultăţilor, elevii timişoreni au venit într-o plimbare pentru scăpa de cursuri, cea de-a doua zi a devenit o paradă de demonstraţii la care audienţa au fost copiii din clasele primare.

S-au uitat prin microscop, au gustat bomboanele promoţionale şi au râs la experimentele organizate de reprezentanţii de la Facultatea de Fizică. Copiii din clasele primare s-au simţit cel mai bine la Zilele Porţilor deschise de la Universitatea de Vest din Timişoara.

Ici colo, câte un liceean

Câteva clase primare şi gimnaziale, împreună cu învăţători şi profesori au fost principalii vizitatori la manifestarea dedicată liceenilor. Aceştia au venit să se delecteze pe experimentele, jocurile şi standurile interacive puse la dispoziţie de către reprezentanţii UVT. Cei mici au fost cei mai încântaţi de chitara de la standul expoziţional de la Facultatea de Muzică şi mini-laboratorul de la Biologie.

Liceenii sunt complet dezorientaţi la admiterea în facultate. Banii şi norocul sunt criteriile pe care îşi gândesc tinerii viitorul

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO

Liceenii din Timişoara nu s-au înghesuit în a doua zi de manifestări. Elevi din anii terminali prezenţi la UVT proveneau din oraşe vecine sau chiar alte regiuni ale ţării.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite