Asistenţă medicală fără asigurare de sănătate în Timiş. Principalii vizaţi: ţiganii, bătrânii şi persoanele de la sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

N-ai asigurare medicală? În Timiş poţi beneficia de asistenţă medicală, pe bani europeni. O serie de centre de asistenţă medicală pentru persoane neasigurate se vor înfinţa în curând în Jamu Mare şi Curtea.

Ţiganii, bătrânii, persoanele din mediul rural sau defavorizate în societate vor putea beneficia de sistenţă medicală, chiar dacă nu au asigurare de sănătate. Centrele de Asistenţă Medicală Comunitară se anunţă a fi înfiinţate din fonduri structurale și se anunță a fi funcționale în următoarele luni.

Ţiganii din Timişoara au ridicat palate cu turnuleţe pentru morţi. Un loc de veci cu termopane şi marmură costă 10.000 de euro GALERIE FOTO

De servicii medicale gratuite vor beneficia copii în situaţie de risc, persoane fără adăpost, persoane care trăiesc din venitul minim garantat ori care sunt afectate de boli ce le influenţează viaţa profesională şi socială, persoane care trăiesc în comunităţi izolate, victime ale violenţei în familie, persoane dependente de alcool sau droguri, bolnavi psihic, familii cu mulţi copii, persoane care sunt externate din spital şi sunt sub diverse proceduri sau tratament care necesită supraveghere în mediul lor de viaţă, fără a fi necesară deplasarea la unităţi de asistenţă medicală aflate la distanţe mari.

Cerşetoare româncă arestată pentru că l-a şantajat pe un preot italian care a pipăit-o

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite