Cerşetoare româncă arestată pentru că l-a şantajat pe un preot italian care a pipăit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au arestat, la cererea autorităţilor italiene, trei ţigani români, doi bărbaţi şi o femeie, care l-au şantajat pe un preot italian. Ţiganii, plecaţi la cerşit în Italia, i-au cerut italianului 25.000 de euro pentru a nu face publice imagini cu preotul o pipăie pe femeie.

Autorităţile italiene au emis pe numele a trei cetăţeni români de etnie rromă, care locuiesc în zona Caransebeşului, un mandat european de arestare preventivă. Cei trei sunt acuzaţi de şantaj, după ce i-au cerut unui preot italian 25.000 de euro în schimbul unor imagini cu acesta făcându-i femeii avansuri sexuale. Potrivit procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Timişoara, N.I. şi concubina sa, M.G. au mers la cerşit în Italia, acolo unde se afla de mai mult timp şi fratele bărbatului, C.L. „Ajunsă în apropierea bisericii la care slujea preotul, femeia a văzut că  acesta îi face avansuri şi i-a mărturisit concubinului. Împreună cu fratele acestuia, au pus la cale un plan de şantajare a preotului”, au mărturisit procurorii.

Potrivit aceloraşi surse, femeia a mers la întâlnirea cu preotul, având camera ascunsă în poşetă. După ce s-au asigurat că deţin imagini cu preotul care o pipăie şi o sărută pe femeie, ţiganii i-au transmis feţei bisericeşti că păstrează tăcerea şi nu vor posta imaginile pe internet dacă primesc 25.000 de euro. Planul nu le-a mers însă ţiganilor pentru că preotul a depus plângere, iar ţiganii au fost arestaţi în România pentru şantaj, urmând să fie predaţi autorităţilor italiene pentru continuarea anchetei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite