Tabere gratuite pentru copiii cu probleme din Timiș. Zece micuți își pot petrece concediul la munte în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vești bune pentru persoanele cu dizabiliăți. Fundația Motivation România anunță desfășurarea Taberei de Recuperare Activă pentru Persoanele cu Dizabilități Locomotorii. Tabăra de vară se va desfășura în perioada 24-29 Iulie 2011.

Prin acest proiect, s-a creat o rețea de echipe mobile în diferite regiuni din România, constând din instructori peer grou, utilizatori de scaun rulant și terapeuți, care furnizează servicii suport specializate pentru utilizatorii de scaun rulant, referitoare la: evaluarea, poziționarea, prescrierea, distribuirea și adaptarea echipamentelor de mobilitate și instruirea pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă.

Blestem românesc asupra castelului prințesei Elisabeta de la Banloc

De asemenea, echipele regionale vor facilita accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii la servicii de integrare socială și profesională. Utilizatori de scaun rulant activi și independenți, care au depășit dificultățile și se bucură de o deplină integrare socială, sunt instructori și modele de urmat pentru beneficiarii proiectului - un concept unic de servicii implementat în România de Fundația Motivation România.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite