Concurs de înot pentru întreaga familie. Stafeta dintre generaţii se dispută în apă, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Timişorenii au ocazia să îşi petreacă sfârşitul săptămânii într-un mod atractiv şi distractiv, prin practicarea sportului, într-un mod organizat. Înotătorii sunt aşteptaţi la un concurs de înot de amatori, dedicat adulţilor.

Clubul de Înot Masters Timişoara anunţă un nou concurs dedicat adulţilor, în acest week-end. Pe lângă proele tradiţionale de înot, se vor organiza probe de echipe dedicate familiilor - ştafeta, cu părinţi şi copii, respectiv ştafeta celor trei generaţii, incluzând părinţii, copii şi bunici.

EXCLUSIV „Prietenii lui Bruno Gröning" și-au făcut cerc la Timișoara. Vezi cum se finanţează un cult unde intri "gratis" GALERIE FOTO și VIDEO

Competiţia are loc sâmbătă, 19 noiembrie, la bazinul acoperit din Complexul Bega, Zona Circumvalaţiunii. Încîlzirea începe la ora 12:30. Înscrierea se poate face online până joi, 17 noiembrie, sau la faţa locului, în ziua concursului. Înscrierile online beneficiază de o reducere a taxei de înscriere. Competitorii clasaţi pe primele trei locuri, în cadrul unei categorii de vârstă, la fiecare probă individual, vor primi medalii. Similar, ştafetele clasate pe primele trei locuri, în cadrul unei categorii de vârstă, la fiecare probă pe echipe, vor primi diplome.

Un cult care anunță vindecarea cu vorba bună face adepţi la Timişoara. Vezi care e secretul sănătăţii dezvăluit de membrii cultului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite