Colecţia „Adevărul”, chilipir pentru românii din diaspora. Românii de peste hotare îşi retrăiesc copilăria cu DVD-urile de la „Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă standul „Adevărul" a făcut furori printre timşoreni în primele două zile ale Târgului de Cărţi de la Gaudeamus, se pare că graniţele cititorilor nu au limite. Atât cărţile, cât şi colecţiile de filme româneşti sunt „chilipir" pentru cei plecaţi peste hotare.

Iozsi Acs este un timişorean care trăieşte de mai bne de trei decenii în Olanda, unde lucrează ca şi administrator al unui spital. Aflat în vizită la mama sa, bărbatul a auzit de promoţia colecţiei de la standurile „Adevărul". Iozsi nu a ezitat să cumpere 16 DVD-uri cu filme româneşti, atât pentur el, cât şi pentru prietenii săi români, din ţara lalelelor.

Cărţile din colecţia "Adevărul", în topul preferinţelor la Gaudeamus. Vânzările, de patru ori mai mari faţă de anul trecut

„Am auzit de colecţia de filme de la „Adevărul", încă înainte să ajung în ţară. Mi se pare o ofertă foarte avanatajoasă. Am venit să cumpăr filmele, atât pentru mine, cât şi pentru comunitatea de români din Olanda. O să ne bucurăm cu toţii de nostalgia copilăriei şi a adolescenţei", povesteşte Iozsi Acs.

Colecţiile „Adevărul", o tradiţie în familie

Nici Firuca Hanghicel nu a ratat şansa de a-şi reîntregi colecţia cărţilor „Adevărul", de data asta, la un preţ de zile mari. Femeia spune că a cumpărat întrega colecţie de la Alexandre Dumas, pentru a o stimula pe fiica ei la lectură.

image

 „Am întreaga colecţie Dumas, dar mai cumpăr şi alte cărţi de la „Adevărul". În principal, mă orientez către cărţile copilăriei mele. Acum, i le pot recomanda şi fiicei mele, cu ajutorul „Adevărul". Sunt foarte încântată de preţul de la Târgul de Carte, dar şi de toate produsele Adevărul", a declarat femeia.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite