Ce se mai fură în pădurile timişene – căprioare, numai bune pentru friptură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai scumpă carne de friptură a ajuns în vizorul braconierilor timişeni. Un bărbat de 67 de ani a fost prins duminică, încercând să vâneze ilegal căprioare în fondul de vânătoare din Săcălaz. Vezi cum acţionează infractorii!

Ultimul trend în rândul braconierilor din Timiş este carnea de căprioară. Aceştia pun laţuri făcute din sârmă, chiar pe potecile pe care trec sălbăticiunile. Vânatul se prinde în cursul nopţii, în capcanele puse prin păduri, iar animalele mor strangulate. Braconierul nu face decât să verifice dimineaţa laţurile şi să adune bietele vietăţi care i-au căzut în capcană. Asta a încercat şi un bărbat învârstă de 67de ani, pe fondul de vânăoare din Săcălaz, din Timiş. Capcana nu i-a reuşit însă, acesta fiind prins de poliţişti. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru braconaj cinegetic.

Şi-a luat viaţa chiar de ziua sa. Un tânăr din Secaş s-a spânzurat în podul casei

Cel care a raportat infracţiunea a fost chiar administratorul fondului de vânătoare, care a observant laţurile întinse pentru căprioare. De urgenţă la fata locului s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări effectuate, a fost indentificat D. Vasile , de 67 de ani.

CRIMA DE LA ŞAG După ce şi-a înmormântat copilul şi părinţii ucişi de concubinul său, femeia vrea să vândă casa blestemată

"Cu ocazia controlului efectuat in autoturismul sau au fost gasite sapte laturi si o plasa de metal de aproximativ 2 m care au fost ridicate in vederea confiscarii", au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Carnea de căprioară este una din cele mai căutate. Dacă nu le vânează pentru consum propriu, un braconier obţine pe o căprioară sute de lei, în funcţie de dimensiunile şi vârsta acesteia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite