Ce mai fură românii: sute de kilograme de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinşi în flagrant la furat de ...porumb. Doi tineri timişeni din Jebel au reuşit să fure mai bine de 400 de kilograme de porumb, de pe câmp, dintr-un lan cultivat.

Poliţiştii din  Jebel au fost sesizaţi de către S. Corenel, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag porumb de pe câmp dintr-un lan cultivat. 

Cât te poate costa un masaj la domiciliu? Sute de euro, dacă nu eşti atent la bijuterii

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care în urma investigaţilor efectuate au depistat în flagrant pe I. Traian, de 27 de ani, şi I. V. LEON, de 25 de ani, ambii din Jebel, în timp ce sustrăgeau şi transportau porumbul sustras dintr-un lan de pe un câmp aflat în apropierea localităţi Jebel. Poliţiştii au întocmit celor doi tineri dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii  de furt calificat, iar întreaga cantitate de 400 kg de porumb ştiulete a fost ridicată în vederea continuări cercetărilor .

Un hoţ a fost prins în timp ce fura 1.500 de lei dintr-un automobil

De asemenea, se continuă cercetările în vederea identificării părţii vătămate şi stabilirea prejudiciului cauzat în urma furtului.

EXCLUSIV Capii mafiei imobiliare din Timişoara au fost eliberaţi din arest. A rămas după gratii doar "Acarul Păun"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite