Cât te poate costa un masaj la domiciliu? Sute de euro, dacă nu eşti atent la bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au vrut să îşi relaxeze muşchii şi au rămas fără bijuterii şi obiecte de valoare. Au păţit-o zeci de bătrâni, care au solicitat serviciile unei femei din Timişoara. Maseuza în vârstă de 36 de ani şi-a făcut un obicei din a fura bijuterii de la clienţii. Femeia era de negăsit după ce îşi schimba numerele de telefon.

Un simplu masaj la domiciuliu vă poate tensiona mai mult decât unul la un salon profesionist. În urma unor investigaţii complexe, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie au reuşit identificarea şi depistarea unei persoane suspectate că profitând de neatenţia persoanelor în vârstă sustrăgea bunuri de valoare din locuinţele acestora.

Hoţii care au furat seiful cu 100.000 de euro din casa bijutierului: 52 de ani de închisoare

Maria, în vârstă de 36 de ani, din Timişoara, sub pretextul că efectuează menajul la domiciliu persoanelor în vârstă, observa locurile în care aceştia aveau depozitate bunurile de valoare, sustrăgea din acel loc bijuterii după care pleca şi amaneta obiectele respective. Pentru a nu fi depistată, S. Maria îşi schimba periodic numele de telefon.

Hoţ de maşini abandonate reţinut de poliţişti. Tânărul curăţa Timişoara de rable prin furturi

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite