Şomerii au şansă de a-şi găsi un job. Se pregăteşte o ediţie a Bursei Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o şansă celor în căutarea unei slujbe. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Timiş organizează o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă. Asta, după ce ultima ediţie nu s-a bucurat de succesul scontat.

O nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă va avea loc la Timişoara, pe 13 mai, la Casa Tineretului. Evenimentul îşi doreşte să reunească o serie de anagajatori şi agenţi economici, dar şi persoane interesate de a se angaja. Şomerii vor putea da interviuri, depune CV-uri şi discuta cu anagajatorii, cu posibilitatea de a îşi găsi un job pe viitor.

Studenţii şi elevii, cei mai dornici de a-şi găsi un job. Programatorii şi medicii, cei mai căutaţi angajaţi cu studii superioare

Iniţiativa nu a înregistrat un succes la ultima ediţie. Interesul timşorenilor a fost scăzut pentru cele peste 3.000 de joburi oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Angajatorii au spus că sunt nemulţumiţi, în timp ce vizitatorii au fost, în mare parte studenţi sau chiar elevi. Cei mai căutaţi angajaţi au fost muncitorii necalificaţi, agenţii de vânzare şi programatorii.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite