Mii de absolvenţi se pregătesc de admiterea la facultate. Vezi locurile puse la bătaie şi condiţiile de înscriere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii îşi pot depune dosarul la mai multe facultăţi
Tinerii îşi pot depune dosarul la mai multe facultăţi

Absolvenţii de liceu care au trecut examenul maturităţii se înscriu în această perioadă la facultate. La majoritatea specializărilor, înscrierile se fac pe bază de dosar.

Tinerii care vor să studieze la Universitatea de Vest din Timişoara au la dispoziţie 6.011 locuri, din care 2.012 sunt în regim bugetat. Pentru înscriere, învăţăceii trebuie să achite o taxă de 100 de lei.

EFECT Admitere fără stres la facultate. Vezi cum au şanse ridicate la locurile bugetate în universităţi cei care au luat Bac-ul cu note mici

Mai bine de 3.100 de locuri sunt disponibile la Universitatea Politehnica din Timişoara, din care 2.900 la buget. Taxa de înscriere este tot de 100 de lei.

Fabrici de diplome: rectorul unei universităţi private din Timişoara propune desfiinţarea Bac-ului

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului pune la bătaie peste 1.200 de locuri, dintre care 580, bugetate. Aici, viitorii studenţi trebuie să achite o taxă de înscriere de 50 de lei şi 100 de lei pentru cea de înmatriculare.

Directoarea unui liceu cu promovabilitate zero din Timişoara şi-a dat demisia. Elevii au plătit 300 de euro ca să pice examenul

La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş", admiterea se face pe bază de concurs, tinerii având la dispoziţie aproape 1.200 de locuri, dintre care 580, în regim bugetat. Taxa de înscriere este de 100 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite